Hop til indholdet.

Samarbejdspartnere

Repella A/S er Thermopatch officielle forhandler i Danmark.

Thermopatch har siden 1934 udviklet og solgt mærkningssystemer, varmesvejsere, emblemer mv. Med sin egen udvikling og produktion er Thermopatch verdensledende inden for ovennævnte områder og introducerer således først nye løsninger.

For mere information – Klik her

Botved Systems A/S er et privatejet salgs- og servicevirksomhed, der handler med industrivaskeriudstyr. Botved har i mange år været den førende leverandør af maskiner, udstyr og systemer til industrielle vaskerier i Danmark.

For mere information – Klik her

Kennedy blev grundlagt i begyndelsen af 1900’erne med produktion af komponenter til industrien. Senere blev der fremstillet præcisionsinstrumenter, gyroskoper og fotoudstyr. Det var disse “evner”, der førte til produktion af håndklædedispensere i midten af 50’erne. I 1987 købte Kennedy Elis Gruppen, en førende fransk vaske- og tekstiludlejningsselskab, og udviklede derefter et avanceret og komplet toilethygiejneprogram.

For mere information – Klik her

For mere information – Klik her

Sterling Polish Company A/S blev grundlagt i 1941 med forretningskonceptet: Sølv er flottest, når det skinner. I dag er Sterling kendt for sit omfattende sortiment af pulver-, vedligeholdelses- og rengøringsprodukter.

Repella A/S og Sterling Polish Company A/S er enige om, at Repella leverer Sterling Polish produkter til det professionelle marked.

For mere information– Klik her

Repella er distributør af alle produkter fra MedStor. MedStors omfattende sortiment af løsninger hjælper din hospitalsafdeling til at fungere så effektivt som muligt, på flotteste vis.

For mere information – Klik her

Repella er forhandler af lamper fra Waldmann / Derungs. Behandling-, undersøgelses- og generelle belysningslamper er en del af sortimentet og er kendt for deres høje kvalitet og skarpe detaljer.

For mere information – Klik her

Repella er distributør af alle produkter fra MasterMover. MasterMover hjælper med at flytte tunge genstande på en ergonomisk god måde. Kun fantasien sætter grænsen for, hvad MasterMover kan flytte; fra rullebeholdere til vaskerum og plejehjem til vinger i vindmølleindustrien.

For mere information – Klik her