Hop til indholdet.

Om Repella

Repella A/S startede op i 1953 med salg af skyllemidler til vaskerier. Skyllemidlerne blev produceret af søsterselskabet Sterling Polish Company A/S. I årene fremover udviklede virksomheden sig, og Repella A/S blev leverandør af alt udstyr til vaskeribranchen. Blandt andet var Repella A/S nogle af de første til at introducere professionelle entrémåtter til det danske marked. Håndklædeautomater til stofruller er et andet eksempel på Repella A/S evne til at bringe nye produkter i markedet.

I 2001 revurderede Repella A/S sin strategi. Hvor vi før kunne levere det meste til vaskeribranchen, koncentrerer vi i dag vores aktiviteter omkring handel med mærkevarerne Thermopatch, Kennedy Hygiene, samt en række af tilbehørsprodukter. En del af denne strategiændring betyder, at vi dag ikke kun har vaskerier som primære kunder, men også mange andre kundegrupper er blevet en naturlig del af vores kundegrundlag.

Den 1. januar 2011 har Christian Holmbjerg købt hele aktiebeholdningen af Stepco Holding v/Hans Glaving Rasmussen. Christian Holmbjerg har de senere år fungeret som daglig leder af Repella A/S. Opkøbet betyder af Repella A/S kan fortsætte den positive udvikling virksomheden er inde i og for at understrege kontinuiteten har Hans Glavind Rasmussen indvilliget i at indtræde i den nyetablerede bestyrelse.

Den 1-11-2013 flyttede Repella A/S fra sin tidligere adresse i Tåstrup, til nye og større lokaler i Brøndby.

Vi har i lang tid ønsket at styrke vores aktiviteter, både i Danmark og Sverige, og det er derfor med glæde, at vi kan meddele, at vi pr. 1. november 2016 fusionerer med Supply-afdelingen fra Botved Systems A/S. Vi samler aktiviteterne i Brøndby i de nuværende lokaliteter, vi vil også fremover hedde Repella A/S.

Botved Systems A/S er særdeles velkendt, både i den danske og svenske vaskeribranche, hvor der gennem mere end 50 år, er leveret vaskeriudstyr med tilhørende service og vedligehold, og dette forretningsområde fortsætter selvfølgelig hos Botved Systems A/S

Fusionen vedrører alene Supply-afdelingen med linnedcontainere, vaskerivogne, transportsystemer, sækkestativer – og lignende kvalitetsprodukter. Denne afdeling leverer også til medicinalbranchen, hvor der tilbydes borde, skabe og vogne til bl.a. steril afdelinger.

Fremover vil ”det ny Repella” således kunne tilbyde et stærkt og meget bredt sortiment til vores kunder, og det håber vi, i vil benytte jer af. Vi glæder os meget til at betjene jer alle med vores nye muligheder.

Repella A/S er leverandør af kvalitetsprodukter og løsninger i følgende varegrupper:

  • Thermopatch mærkeudstyr
  • Kennedy Hygiejnesystemer
  • Vaskenet og vaskesække til professionelt brug
  • Kurvevogne og andet transportudstyr
  • Elektriske trækmaskiner
  • Linnedcontainere, vaskerivogne og transportsystemet generelt
  • Sterling Polish produkter
  • Wrapmaster dispensere

Vi betragter vores kunder som “sparringspartnere” og i samarbejde med den enkelte kunde finder vi frem til den mest optimale løsning. Det kalder vi god kundeservice.

GDPR

Læs vores persondatapolitik her

Repella A/S støtter Familier med Kræftramte Børn

Læs mere om organisationens arbejde her